Olin avopuolisoni kanssa lomalla Turkissa viikon. Lentomme lähti lauantaina kuudes päivä ja palasimme 13 päivä takaisin Suomeen. Koiramme olivat Hannalla hoidossa, veimme ne perjantaina jo sinne ettei tulisi lähtöpäivänä hirveää kiirettä ja hässäkkää. 

Ennenkuin olimme edes ehtineet viedä koiria hoitoon niin minulla oli jo niitä ikävä. Mutta tiesin että tytöt ovat hyvässä paikassa hoidossa. Ja niillä oli myös siellä leikkikaveri. 

Lomamme sujui hyvin meillä oli hotellina upea viiden tähden hotelli Roma Beach Resort all inclusive ohjelmalla. 

Hotelli oli todella näyttävä ja upea. Henkilökunta todella ystävällistä, ruoka oli todella hyvää, ja mitä upeimmin koristeltuja annoksia. Puhtaat huoneet ja kokonaisuudessaan oli puhdesta joka puolella.

Yhtenä päivänä tulimme rannalta ja menimme huoneeseemme sinne oli viety upea hedelmälautanen ja viinipullo. 

Kävelimme rantaviivaa pitkin, kävimme lähikylässä kiertelemässä, löhöilimme rannalla, uimme, söimme, nautittiin lämmöstä, levättiin ja niin kävimme myös hamamissa eli turkkilaisessa hoidossa.

Siinä mentiin ensin tavan suomalaiseen saunaan, siellä otettiin hiki pintaan jonka jälkeen mentiin suolahuoneeseen siellä hierottiin suolaa iholle. Sieltä meidät ohjattiin "turkkilaiseen saunaan" siellä oli  iso pyöreä marmorinen "pöytä" se oli lämmin. Kävimme siihen makoilemaan ja pesijät tulivat pesemään meitä. Ensin meidät huuhdeltiin suolan jäliltä, ihoa kuorittiin pesukintaalla ja taas huuhdeltiin. Sitten he tekivät vaahtohieronnan meille ja huuhtelu sen jälkeen. Sitten meidät ohjattiin lepotuoleille juomaan virvokkeita. Ja jonkun aikaa siinä oltuamme menimme öljy hierontaan he käyttivät myös niitä kuumia kiviä hieronnassa. Kylläpä oli sen jälkeen todella hyvä olo. 

Laitan vielä muutaman kuvan reissusta. 

IMG_6909-normal.jpg

 

IMG_6919-normal.jpg

 

IMG_6984-normal.jpg

Mutta mikä parasta oma koti kullan kallis. Ihana oli myös palata kotiin omaan sänkyyn nukkumaan. Ja ennenkaikkea hakea omat tytöt kotiin. Kyllä miula oli niitä ikävä. Vois sitä jälleennäkemisen riemua. Bertta ja Kerttu olivat niin innoissaan kumpikin yritti samaan aikaan tulla syliin ja tervehtimään meitä. Kiitos vielä kerran Hanna koirien hoidosta.